HD Döner, Trump Alışveriş Merkezi’nde açıldı

HD Holding, HD İskender ve Pidem markalarından sonra Trump Alışveriş Merkezi’nde HD Döner markası ile de hizmet vermeye başladı.

HD Döner, Trump Alışveriş Merkezi’nde açıldı

Üretimde ve hizmet alanında 23 yıllık uzmanlıkla ve HD ustalarının kendine özel tarifiyle sadece dana etinden yapılan geleneksel döneri, siparişe özel olarak hazırlayan ve her porsiyonda değişmeyen tatta herkesin ulaşabileceği fiyatla misafirlerine sunan HD Döner, 10. restoranını Trump Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Tarladan çatala her aşamasını titizlikle kontrol ettikleri ve işinin ehli ustalarla hazırladıkları doyurucu Türk mutfağı lezzetlerini Trump AVM’e taşımış olduklarından mutluluk duyduklarını belirten HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ; “HD Holding olarak, 1995 yılından bu yana misafirlerimize hizmet veriyoruz. Tüm markalarımızda olduğu gibi HD Döner’de de önceliğimiz her zaman misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmak. Türkiye genelindeki yatırımlarımıza bu sene de hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

HD Döner, açılışa özel olarak hazırladığı “1 Menü Alana 1 Menü Hediye” kampanyası ile de Trump AVM’de misafirlerini özel lezzetlerini denemeye davet ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER