İstanbul Akvaryum’da 3 gün bayram

İstanbul Akvaryum bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel kampanya ve aktiviteleriyle yine çocuklara unutulmayacak bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor.

İstanbul Akvaryum’da 3 gün bayram

Bayramı iki gün önceden kutlamaya başlayan İstanbul Akvaryum’da, 21-23 Nisan tarihlerinde biletler 23 TL’lik indirim ile yetişkinler için 69 TL yerine 46 TL, çocuklar için ise 44 TL’den 21 TL’den satışa sunuluyor. Türkiye’nin ilk kutup penguenleriyle keyifli saatler vaat eden Türkiye’nin en büyük akvaryumu; köpekbalıklarıyla dalış, helikopter turu simülasyonu gibi aktivitelerle de içindeki çocuğu yaşatan herkesi şenlik havasında bir bayram yaşamaya davet ediyor.

Tatil ve bayram günlerinin favori adresi İstanbul Akvaryum, çocukları ve aileleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 17 bin kara ve deniz canlısıyla birlikte geçirmeye davet ediyor. Türkiye’nin ilk soğuk iklim penguenleri, ilginç türlerde dev köpekbalıkları, vatozlar, timsahlar ve Guiness rekorlar kitabına girmiş dünyanın en büyük kemirgenleri kapibaralar ile birlikte farklı ve heyecanlı bir bayram eğlencesi vaat eden İstanbul Akvaryum’un bir sürprizi daha var! Herkesin bayram neşesini yaşaması için bayramı iki gün uzatan Türkiye’nin en büyük akvaryumu, bu keyfi 21-23 Nisan tarihleri arasında 23 TL indirim ile yetişkinler için 69 TL yerine 46 TL’ye, çocuklar için ise 44 TL yerine 21 TL’ye sunuyor.

İşte İstanbul Akvaryum’un Birbirinden Renkli Aktiviteleri;

Aynalı Labirent’te heyecan dorukta!

İstanbul Akvaryum’un en beğenilen aktivitelerinden biri Aynalı Labirent. Birbirine benzeyen geçitler, aynalar ve kafa karıştırıcı yansımalar arasında çıkış yolunu ararken, macera ve heyecan dolu vakitler seni bekliyor.

İstanbul’un ortasında köpekbalıkları ile yüzme keyfi

İstanbul'da Atlantik Okyanusu deneyimi yaşamak ve köpekbalıkları ile dalmak için tek yapmanız gereken İstanbul Akvaryum’a gelmek. 20’den fazla köpekbalığı ile burun buruna gelmenin heyecanını yaşamak isteyen 14 yaş üzeri herkes önceden rezarvasyon yapmak koşuluyla bu keyfe katılabiliyor.

Türkiye kanatlarının altında

Efes, Aspendos, Nemrut, Kapadokya, Sümela ve diğerleri… Medeniyetler ülkesi Türkiye’nin eşsiz harikalarını göreceğiniz ya da isteğinize göre sadece İstanbul’u yukardan keşfedeceğiniz FLYRIDE helikopter turu ile ayaklarınız uzun süre yere basmayacak.

Onları bir de beslenirken görün!

İstanbul Akvaryum’un Güney Kutbu temasında yer alan penguenlerin yemek saati her gün 14:00-14:45 saatleri arasında… Ama sakın geç kalmayın çünkü 18:15 itibari ile penguenler, kutuplara göre simüle edilen ve geceye dönen alanda uyumaya başlıyorlar. Ana tankta yer alan hemşire köpekbalıkları, vatozlar, orfozlar ve diğer canlıların beslenmeleri de pazartesi günleri hariç her gün saat 11.00'da Panama tünelinde gerçekleştiriliyor. Yine ana tankta yer alan kum kaplanı köpekbalıklarının beslemesi Çarşamba ve Pazar günleri saat 14.30'da; Amazon Yağmur Ormanları’nda yer alan caiman timsahlarınınki ise cumartesi günleri saat 16.00’da!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER