Kadir Topbaş mezarı başında anıldı

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı.

Kadir Topbaş mezarı başında anıldı


Kadir Topbaş, koronavirüs tedavisi görürken 14 Şubat 2021’de yaşamını yitirmişti. Topbaş'ın vefatının birinci yıldönümü nedeniyle Fatih Camii'nde bugün bir anma programı düzenlendi. Programa AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

"İSTANBUL VE TÜRKİYE'DE İZ BIRAKIP GİDEN BAŞKANLARIMIZDAN BİRİSİDİR"

Program sonrasında bir açıklama yapan Osman Nuri Kabaktepe, “Rahmetli Kadir Topbaş Ağabey’imizin ölüm yıldönümü vesilesiyle hem ziyaret edelim hem de bir Fatiha okuyalım istedik. Hakikaten İstanbul ve Türkiye'de iz bırakıp giden başkanlarımızdan birisidir. Bizim camiamızda sadece belediye başkanlığıyla değil ondan önce yaptığı hizmetlerle de çok güzel işlere imza atan bir başkanımız, Kadir Ağabey’imizdi

. Bu vesileyle tekrar kendisine rahmet diliyorum. Kadir Ağabey, İstanbul'un bir ağabeyi gibi görevini en iyi şekilde yerine getirdi. İstanbul'un her alanda; sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve erişilebilirlik alanında dünyadaki metropoller arasında hakkettiği değeri almasına katkı sunan belediye başkanlarımızdan oldu. Bu vesileyle iyi bir örnek teşkil ettiğine inanıyorum. Bir metropol belediye başkanı nasıl olur, hayatı boyunca gösterdiğini düşünüyoruz" dedi.

Öte yandan Beyoğlu Belediyesi’nin binasına da  Kadir Topbaş için "Unutmayacağız, rahmetle" pankartı asıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2022, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER