kıskançlık vahşeti 2 cinayetle bitti

Mersin’in Erdemli ilçesinde, bir süre önce eşinin kuzeni Muhammet A.’yı öldürmek suçundan tutuklu bulunan Abdulnasır H.’nin, kayıp olan hamile eşi Rim A.’yı da öldürüp cesedini kuyuya gördüğü ortaya çıktı.

kıskançlık vahşeti 2 cinayetle bitti


İddiaya göre; Erdemli ilçesine bağlı Akdeniz mahallesindeki bir evde 8 Ocak'ta meydana gelen olayda, yabancı uyruklu Abdulnasır H., eşinin kuzeni Muhammet A.’yı (22) odunla darp ederek ağır yaraladı. Bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet A., 16 Ocak’ta hayatını kaybetti. Bunun üzerine gözaltına alınan Abdulnasır H., ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Cinayetin ardından yürütülen soruşturmada, cezaevinde bulunan zanlının 4 aylık hamile eşi Rim A.’nın (23) da 22 Aralık tarihinden bu yana kayıp olduğu belirlendi. Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genç kadının kayıp olmasıyla ilgili bilgisi olabileceği değerlendirilen 10 kişiyi gözaltına aldı

. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu sonrası, Abdulnasır H.'nin karısını da öldürdüğü ve cesedini evlerine 150 metre uzaklıkta bulunan briket fabrikasının bahçesindeki sazlık alana gömdüğü saptandı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda Cumhuriyet savcısı gözetiminde bölgede kazı yapan ekipler, hamile kadının cesedini buldu. Gömüldüğü yerden çıkarılan ceset, olay yeri ve savcının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

10 ŞÜPHELİ 'ADLİ KONTROL' KAPSAMINDA SERBEST BIRAKILDI

Tutuklu bulunan cinayet zanlısı Abdulnasır H.’nin, eşini sosyal medya hesaplarının şifresini vermediği için çıkan tartışmada sert bir cisimle darp ederek öldürdüğü belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan 10 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece 'adli kontrol' kapsamında serbest bırakıldı.

Alınan ifadesinde kuzenini ve 4 aylık hamile eşini kıskançlık sonucu öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenilen zanlının, ikinci kez cinayet suçundan tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER