Koleksiyon Avrupa’da büyümeye devam ediyor

2017 yılında Amerika’dan Avustralya’ya, Avrupa’dan Asya’ya kadar uzanan global yolculuğunda yurt içi ve yurt dışında toplam 42 satış noktasına ulaşan Koleksiyon, globalleşme stratejisi çerçevesinde Avrupa’da açtığı mağazalarına Frankfurt ile bir yenisini ekledi.

Koleksiyon Avrupa’da büyümeye devam ediyor

Yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla, ev ve ofis mobilyası üreten Koleksiyon, globalleşme stratejisi çerçevesinde açtığı yurtdışındaki mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

2017 yılında Amerika’dan Avustralya’ya, Avrupa’dan Asya’ya kadar uzanan global yolculuğunda yurt içi ve yurt dışında toplam 42 satış noktasına ulaşan Koleksiyon, geçtiğimiz akşam Frankfurt’un merkezinde yer alan yeni mağazasının açılışını gerçekleştirerek “Self Organised Work Place” temasıyla yer verdiği yeni ofis tasarımlarını, Frankfurt’un önde gelen mimar ve sektör temsilcileriyle buluşturdu.

Hedef Avrupa’da yüzde 50 büyümek

Geçtiğimiz yıl Düsseldorf merkez mağazasının açılışıyla Almanya pazarına giren Koleksiyon, pazardaki konumunu 2018’in ilk çeyreğinde Almanya’nın güneyinde Frankfurt mağazasıyla güçlendiriyor. Yıl içerisinde Avrupa’da 10 Milyon Euro cironun üzerine çıkmayı hedefleyen Koleksiyon, ABD, Kafkaslar, Orta ve Uzak Doğu ülkelerinde devam eden faaliyetlerine yeni ülkeler eklemeyi planlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER