Lerzan Mutlu'dan Seren Seren serengile hakaret davası

Lerzan Mutlu’ya hakaret ettiği öne sürülen Seren Serengil’in iki yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı

Lerzan Mutlu'dan Seren Seren serengile hakaret davası

Modacı Gülşah Saracoğlu'nun telefonuna Lerzan Mutlu’ya yönelik hakaret içerikli ses kaydı gönderdiği iddia edilen Seren Serengil'in iki yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada müşteki Lerzan Mutlu ve avukatı Burak Temizer hazır bulundu.


"Sanık beni zaten uzun süreden beri çeşitli platformlar aracılığıyla küçük düşürme ve rencide etme amacındaydı. Olay günü bir ödül gecesine davetliydik. Davete gitmek üzere arkadaşım Gülşah Saraçoğlu’nun Nişantaşı’ndaki atölyesinde bir araya geldik. Hep birlikte arkadaşlarımızla kahve içtiğimiz sırada sanık Seren Serengil Whatsapp üzerinden Gülşah Saraçoğlu’na ses kaydı gönderdi. Sanığın benim hakkımda ettiği küfür ve hakaretleri içeren ses kaydı, ortamdaki kişilerce aynı anda ve doğrudan duyuldu, hepimiz şok olduk. Sanık Seren Serengil zaten bu ses kaydını birçok kişi duysun diye kasıtlı olarak Gülşah Saraçoğlu’na attı çünkü olay günü Gülşah’ın atölyesinde olduğumuza dair hikâye paylaşmıştık, sanık da bunun akabinde bu ses kaydını gönderdi. Sanıktan şikayetçiyim."(posta)

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Serengil ise duruşmaya katılmadı. Duruşmada sanık Seren Serengil’i sanat camiasından dolayı tanıdığını ve kendisiyle herhangi bir samimiyeti olmadığını söyleyen müşteki Lerzan Mutlu, şu ifadeleri kullandı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER