Makarna severlerin gözdesi: Gina

İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından Gina, ev yapımı makarna çeşitleriyle farkını ortaya koyuyor.

Makarna severlerin gözdesi: Gina

Şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumlarıyla Gina, İtalyan mutfağının vazgeçilmezlerinden makarnaları kendine özgü yorumu ile buluşturuyor. Taze ev yapımı makarnalar, mevsimsel içeriklerle lezzetlenirken, Akdeniz mutfağının pişirme tekniğine uygun olarak “Al Dante” hazırlanıyor.

Gina’nın sevilen makarna seçenekleri arasında yer alan ricotta peyniri dolgulu “Ravioli Capresi, Pomodorini, Basilico” fesleğen ve çeri domatesin uyumu ile klasik bir lezzet sunuyor. Kalamar, karides ve ahtapot içeren “Maccheroncini Allo Scoglio” deniz ürünleri tutkunlarının favorileri arasında yer alıyor. Deniz ürünlü makarna sevenler için farklı bir alternatif ise chili biber, limon ve deniz tarağının lezzetlendirdiği buğday rüşeymi ile hazırlanan linguine; “Linguine Al Germe Di Grano”. Pecorino peyniri ve karabiberle hazırlanan; İtalya’nın geleneksel makarlarından “Tonnarelli Cacio e Pepe” ise menünün öne çıkan lezzetlerinden.

İtalya Devleti’nin her yıl tüm dünyada faaliyet gösteren İtalyan restoranlarının lezzet, hizmet ve ürün kalitesine verdiği “İtalyan Konukseverliği” sertifikasına sahip olan Gina; makarna severleri menüsünü keşfetmeye davet ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER