Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme

Pınar Gültekin cinayeti davasında yeni bir gelişme yaşandı. Adli tıp raporunda heyetin yaptığı kapsamlı inceleme sonrası Pınar Gültekin'in yaşadığı sırada alevlere maruz kaldığı ve yaşamını yitirdiği belirlendi.

Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme


Muğla'da varilde yakılan Pınar Gültekin'in (27) cinayet şüphelisi Cemal Metin Avcı (32) ile kardeşi, annesi ve babasının da aralarında bulunduğu 5 sanığın yargılanmasına devam ediliyor. Sanıklar bugün saat 14.00'te 9'uncu kez hakim karşısına çıktı.

Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde Pınar Gültekin davasının 9'uncu duruşmasına tutuklu sanık Cemal Metin Avcı, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemleri (SEGBİS) ile katılırken, tutuksuz sanıklar Mertcan Avcı, Şükrü Gökhan Orhan, Selim Avcı, Eda Karagül ile taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Rahatsızlığı bulunan Ayten Avcı ise duruşmaya katılmadı.

Yoklama ile başlayan duruşmada, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Adli Tıp Üçüncü Üst Kurulu'nca gönderilen rapor okundu. Raporda heyetin yaptığı kapsamlı inceleme sonrası Pınar Gültekin'in yaşadığı sırada alevlere maruz kaldığı ve yaşamını yitirdiği belirlendi.(t24)

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2022, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER