Seda Sayan'dan koronavirüs mü oldu

Sabahın Sultanı Seda Sayan programı ile sevenlerinin karşısına çıkan Seda Sayan dün programa çıkmadı ve program yayınlanmadı.

Seda Sayan'dan koronavirüs mü oldu

 Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre Seda Sayan’ın koronavirüse yakalandığı belirtildi. Çıkan bu iddiaların ardından Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli programın sunucusu Seda Sayan Instagram sayfasından bir açıklama yaptı. Böylece Seda Sayan’ın sağlık durumu netliğe kavuştu.

Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni bölümü yayınlanmayınca gözler Seda Sayan'a çevrildi. Sabahın Sultanı Seda Sayan neden yok araştırılırken Seda Sayan’ın koronavirüse yakalandığı iddia edildi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni bölümleri iki gündür ekrana gelmiyor. 4 Ocak Salı günü de yayınlanmayan programın ne zaman ekrana geleceği merak konusu oldu. 

Sosyal medya kullanıcıları “Sabahın Sultanı Seda Sayan bugün neden yok? Seda Sayan korona mı oldu?” soruları araştırılırken Seda Sayan’dan beklenen açıklama geldi.

Koronavirüs olduğu konuşulan Seda Sayan, Instagram sayfası üzerinden evinde bir video çekti.  

Seda Sayan paylaşımında "Kısacık bir ara vermek durumunda kaldık, benimle ilgisi yok ama ben de dikkat etmek zorundayım. Evimde dinleniyorum" dedi.(posta)

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2022, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER