Sevcan Orhan'dan duygusal paylaşım

Bir süredir Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşayan sanatçı Sevcan Orhan (39), paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Orhan, çocukluk fotoğraflarını yayınlayarak, takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

Sevcan Orhan'dan duygusal paylaşım


Bayramda çekilen eski fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Sevcan Orhan, kıyafetlerinin hikayesini de anlatmayı ihmal etmedi. Daha önce, "20 yıla birçok mutluluk ve hüzün sığdırdım" açıklamasını yapan ünlü şarkıcı, gönderisine şu notu düştü:

"Sanırım 5-6 yaşlarındayım ve üzerimdeki elbise ve ayakkabı bayramlıklarım. Anlaşılacağı üzere mevsimlerden ilkbahar-yaz ve arefe günü akşamı tabii ki… Kıyafetim yepyeni olduğu için bayram gelene kadar sadece evde akşamları giyebiliyorum. Bir an önce bayram gelse de dışarıda giysem diye can atıyorum. Mekan evin salonu..

. Daha doğrusu “misafir” odası. Hani şu evlerde, özellikle kışın sobalı evlerde buz gibi olan; en güzel dantellerle, örtülerle, mobilyalarla, halılarla bezeli; sadece temizlemek için girilen ve derhal kapatılan; evden bir Allah’ın kulunun girmesine izin verilmeyen oda! Ve hatta misafir geldiğinde de soğuk olduğundan çoğu zaman aslında kullanılmayan oda.

Allah be! Uçuyorum! Benden mutlusu olur mu? Olamaz! Ah şu çocukluk ne keyifli, ne güzel şey... Küçücük şeylerin kocaman mutluluğu ama daha güzeli; kaç yaşıma gelirsem geleyim, bu fotoğrafa her baktığımda aynı mutluluğu anımsamam, hissetmem... Bu duyguyu eminim sizler de yaşamışsınızdır. Çok güzel anlatmış bu hali Edip Cansever; 'Gökyüzü gibi bir şey bu çocukluk. Hiçbir yere gitmiyor…"(posta)

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2021, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER