Skechers 'Bahara merhaba' dedi

Skechers, 2018 İlkbahar-yaz koleksiyonunu Ortaköy Feriye Palace’ta gerçekleştirilen özel bir lansmanla tanıttı.

Skechers 'Bahara merhaba' dedi

Türkiye’de operasyonunu 7 yıldır Olka Sport çatısı altında sürdüren dünyaca ünlü spor ayakkabı markası Skechers 2018 İlkbahar-yaz koleksiyon lansmanı Ortaköy Feriye Palace’ta gerçekleştirildi. Günün her saatinde kullanılmaya uygun tasarımlarıyla modayı konfora dönüştüren Skechers, 150 farklı modelden oluşan yeni koleksiyonunu rahatına ve şıklığına düşkün modaseverlerle buluşturdu.

Düzenlenen basın toplantısında, Olka Spor Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kavşak: Kullanıcılarımızın her ihtiyacını karşılamak için her gün daha fazla çalışıyoruz. 31 mağaza, 900’den fazla satış noktası ve online satış kanalımızla rahatlığı tüm Türkiye’nin ayağına getiriyoruz. Şıklığı rahatlıkla birleştirerek hayatın her alanına taşıyoruz.’ dedi.

 ‘D’lites’ fırtınası 2018’de de devam edecek

İlk kez 23 yıl önce Skechers tarafından tasarlanan ve 2017 yılında dünyada yeniden moda olan D’lites, Skechers’ın en çok satan modeli olarak lansmanın gözdesi oldu. Asya’da satış rekorları kırarak dikkatleri üzerine çeken ve genel adı ‘chunky’ olan D’lites, elegan ve trend stili ile ön plana çıkıyor.

D’lites, yeni koleksiyonda pastel tonların yanında gold, silver ve pembe renk seçenekleriyle  farklı zevklere hitap ediyor. Air Cooled Memory Foam taban teknolojisi ile hazırlanan bu çok özel koleksiyon en cool adımların en rahat şekilde atılmasına olanak sağlıyor.

İyi yaşamdan ilham alan ‘YOU by Skechers’ ile özgürlüğe rahat adımlar

Sağlıklı ve iyi yaşamdan ilham alınarak tasarlanan lansmanın diğer favori serisi ‘YOU by Skechers’, günlük hayatın her alanında kullanılabilmesi ile spor ayakkabı meraklılarının dikkatini çekiyor. Yüzde yüz doğal materyallerle hazırlan ve doğayla dost olan koleksiyon geri dönüştürülebilme özelliğine sahip. Hava alan dokuma kumaş panellerini siyah, gri ve krem renkleriyle harmanlayan Skechers, Yoga Foam taban teknolojisini kullandığı bu çok özel koleksiyon ile ayakların huzurunu bedene yansıtmayı amaçlıyor. YOU koleksiyonu bağcıklı ve bağcıksız alternatiflerin yanında çorap ayakkabı tasarımlarının da yer aldığı 6 farklı modelden oluşuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER