Tepe Home bahçe sezonunu açıyor

Tepe Home ilham verici 2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan bahçe mobilyası ve tamamlayıcı aksesuarlar ile denize, toprağa, doğaya aşık, mutlu, hayalperest ve keyifli bahçeler vaad ediyor.

Tepe Home bahçe sezonunu açıyor

2018 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan mobilya ve tamamlayıcı aksesuarlarla, rahatlık ve zerafet odaklı , hayat bulan tarzlar yaratan Tepe Home, yenilikçi fikirleri ve özgün tasarımlarıyla bahçe sezonunu açıyor.

Baharın gelişi ile birlikte keyif saatleri artık dört duvarın dışına taşınıyor. Güneşin tadını çıkararak rahatlayacağınız yeni yaşam alanlarınızda, doğal rattanın hafif yapısı , zarif görünümü ve dayanıklı yapısı ile tasarlanan bahçe oturma grupları, köşe grupları, masa ve sandalye takımlarında doğanın enerjisi ve rahatlığını tüm sıcaklığıyla hissedecek, Tepe Home’un rengarenk yastıklarıyla süsleyeceğiniz salıncağınızda uçsuz bucaksız hayallere dalacaksınız. İlkbaharın ılık rüzgarlarına ve yazın sıcaklığına uyum sağlayan trend renkleri yansıtacak dekoratif bahçe aksesuarlarınız mobilyalarınıza muhteşem bir uyum sağlayacak.

Küçük, büyük tüm mekanlara uyum sağlayabilen rattan masa ve sandalye takımlarıyla, şehir hayatının yoğunluğuna mola verip, bahçe, teras ya da balkonunuzda ilkbahar ve yazın keyfini çıkarmak için seçeceğiniz bahçe mobilya ve aksesuarlarına uygun fiyat seçenekleriyle sahip olmak için sizleri Tepe Home’a bekliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER