Tom Cruise : Sosyal mesafeye uymayanı kovarım

İngiliz The Sun gazetesinin yayımladığı kayıtta, 'Mission: Impossible' (Görevimiz Tehlike) film serisinin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu olan Tom Cruise, Londra çekimleri sırasında set ekibini pandemi kurallarını yerine getirmezlerse kovmakla tehdit ederken duyuluyor.

Tom Cruise  : Sosyal mesafeye uymayanı kovarım

Hollywood'un oyunculuğu tartışmasız, kişiliği ve özel hayatı tartışmalı yıldızlarından Tom Cruise'un Görevimiz Tehlike film serisinin son halkasının Londra çekimleri sırasında Kovid-19 kurallarını ihlal ettikleri için ekibi bağıra çağıra azarlamasının ses kaydı ortaya çıktı: "Bunu bir daha yaptığınızı görürsem, ...tirip gidersiniz."


Koronavirüs pandemisi döneminde film çekilmesi için uyulması zorunlu olan sosyal mesafe ve diğer kurallara uyulmamasına kızan Hollywood'un en pahalı ve en çok iş yapan aktörü, sette birbirine çok yakın duran iki çalışana gırtlağını patlatırcasına şöyle bağırıyor:

"Bunu bir daha yaptığınızı görürsem, ...tirip gidersiniz. Bu kadar! Özrü yok. Film sanayisi kapandığı için kahrolaso evlerini kaybeden insanlara bunu anlatırsınız."

"Ben her gece bununla uyuyorum. Bu ...tir olası sanayinin geleceğiyle!  Dolayısıyla üzgünüm, ben sizin özürlerinizin ötesindeyim. Siz söylemiştim, şimdi uymanızı istiyorum ve uymazsanız da yoksunuz. Bu kahrolasıca filmi kapatıp gitmiyoruz! Anlaşıldı mı?"

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2020, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER