Ünlü piyanist Fazıl Say'ın acı günü

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti

Ünlü piyanist Fazıl Say'ın acı günü

Ünlü piyanist Fazıl Say, babası Ahmet Say'ın hayatını kaybettiğini Twitter hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla duyurdu. Paylaşımında sonsuz bir üzüntü duyduğunu belirten Say, "Çok özel çok güzel bir baba oğul ilişkisidir, son anına kadar." ifadelerini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla baş sağlığı diledi.

. Vefat haberini, Fazıl Say, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Fazıl Say'ın babası Ahmet Say, müzik eğitimcisi ve müzik yazarıydı. Sinema, tiyatro, müzik ve siyaset dünyasından önemli isimler de sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla, müzikolog, yayıncı, öykü ve roman yazarı Ahmet Say'ın vefatı dolayısıyla besteci ve piyanist Fazıl Say'a başsağlığı diledi. İşte Fazıl Say'ın o paylaşımı...

"ÜZÜNTÜM SONSUZ"
Fazıl Say, acı haberi duyurduğu paylaşımında "Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz. Ahmet Say, Türkiye’nin en değerli aydınlarından biriydi, tüm müzik ve edebiyat çevresinin de başı sağ olsun. 86 yıllık ömründe ne çok eser bıraktı. Ve çok özel çok güzel bir baba oğul ilişkisidir, son anına kadar. Başımız sağ olsun…" ifadelerini kullandı.

mynet

mynet

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2022, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER