Bir demet Nergis çağrısı karşılık buldu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sıkıntılı günler geçiren nergis çiçeği üreticilerine destek çağrısı yaptı.

Bir demet Nergis çağrısı karşılık buldu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sıkıntılı günler geçiren nergis çiçeği üreticilerine destek çağrısı yaptı. Konak'ta bir çiçekçi ile sohbet edip derdini dinleyen ve bir demet nergis satın alan Başkan Batur, "Alacağımız bir demet nergis ile hem üreticimize destek olalım hem de evlerimizi ve işyerlerimizi mis kokusu ile dolduralım" dedi.

. Esnaf ile bir süre sohbet eden ve sıkıntılarını soran Başkan Batur daha sonra bir demek nergis satın alarak anlamlı bir çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabından da açıklama yapan Başkan Batur, "Türkiye’de nergis çiçeği üretiminin merkezi Karaburun’da, çiçek üreticilerimiz sıkıntılı bir sezon geçiriyor.

Alacağımız bir demet nergis ile hem üreticimize destek olalım hem de evlerimizi ve işyerlerimizi mis kokusu ile dolduralım" diye konutu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

Başkan Batur'un jestine nergis üretiminin merkezi konumundaki Karaburun'dan teşekkür geldi. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, sosyal medya hesabından, "Konak Belediye Başkanı Sayın Abdül Batur'a ve Konak Belediyesi çalışanlarına bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, mis kokulu nergis diyarı Karaburun’dan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum" paylaşımını yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER