Eyüpsultan'da çocuk sanat festivali

Çocuklarımız için 21 Nisan ve 22 Nisan'da Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde Çocuk Sanat Festivali düzenleniyor. Eşsiz güzellikteki Haliç'in kenarındaki alanda birçok etkinlik çadırı, şişme oyun parkurları ve sahne gösterileri olacak.

Eyüpsultan'da çocuk sanat festivali

Çocuk Sanat Festivali, sanat ve eğlencenin harmanlanacağı bir atmosferde gerçekleşecek. Festivalde çocuklar, sürpriz eğlence ve ikramlarla eğlenceli dakikalar yaşayacak.

Çocuklar festival alanında kurulacak atölyelerde sanatsal çalışmalar yapma imkanı bulacaklar. Hacivat-Karagöz gösterisi ve çeşitli yarışmalar gerçekleşecek. Çocuk şarkıları söylenecek. Maskot Mehter Konseri ve Kukla-İllüzyon-Jonklör-Akrobasi gösterisi olacak. 

Çocuklar, birbirinden renkli sahne gösterileri ve etkinliklerin yer alacağı festival çerçevesinde oluşturulan atölyelerde Taş Boyama, Çim Adam, 3D Animasyon gösterisi, Yüz Boyama, Resim Renklendirme, Karikatür, Gece Lambası Yapımı, Takı Tasarımı, Cam Üfleme, Minyatür, Ahşap Kesim, Sepet Örme, Gitar, Ney, Ağaç İşleme, Resim, Kaligrafi ve Ebru gibi sanatsal faaliyetler gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER