Halkın Bakkalı'ndan iki şube daha

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halka sağlıklı, ucuz ve güvenilir gıda ulaştırmak için ilkini Kemeraltı’nda açtığı Halkın Bakkalı, Bayraklı, Karşıyaka, Konak, Menemen ve Buca’nın ardından Bornova’ya da ulaştı.

Halkın Bakkalı'ndan iki şube daha

llelerinde hizmet verecek Halkın Bakkalı’nın iki yeni yeni şubesinin açılışını yapan Başkan Soyer, üretici ile tüketici arasındaki bağı güçlendirmek ve üreticinin ürününü pazarlamak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.   

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in hayata geçirdiği Halkın Bakkalı, kent genelinde yaygınlaşıyor. İlki Kemeraltı’nda açılan, kısa sürede Konak Gültepe, Bayraklı Özkanlar, Karşıyaka Girne, Menemen Ulukent ve Buca Kasaplar Meydanı’na ulaşan Halkın Bakkalı’nın yedinci ve sekizinci şubeleri bugün Bornova'da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un katıldığı tören ile açıldı. Soyer, Halkın Bakkalı'nın yeni şubelerinden alışveriş yaparak üretici ve tüketici için hayırlı olmasını diledi.

BAŞKAN SOYER'E TEŞEKKÜR  

Törende konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Türkiye'de kooperatifçiliğe destek veren ve bu konuda önemli işler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e teşekkür etti. İduğ, "Bugün Halkın Bakkalı'nın yedinci ve sekizinci şubelerini Bornova'da açıyoruz. Et ve süt ürünleri hem çok avantajlı hem kaliteli. Halkın satın alma gücünün her geçen gün düştüğü bu dönemde Halkın Bakkalı markası ile uygun fiyata ve kaliteli ürünlerin olması çok değerli. Halkın Bakkalı markasının üretilmesinde ve yönetilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2021, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER