İBB 827 çocuğu sporla buluşturuyor

İstanbul’un genç yetenekleri, Spor İstanbul Yıldızlar Ligi’nde bir araya geliyor.

İBB 827 çocuğu sporla buluşturuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul'un Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlediği etkinlikte, 12 farklı branştan toplam 827 çocuk birbirlerine karşı mücadele ederek yarışma deneyimi kazanacak.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, Spor İstanbul Yıldızlar Ligi’ne, 33 farklı tesiste bulunan İBB Spor Okulları’nda eğitim gören "Performans Öncesi Gruplar"dan 692 çocuk ve okul spor salonlarından seçilen 135 çocuk katılacak. 12 farklı branştan toplam 827 çocuk Spor İstanbul Yıldızlar Ligi’nde yeteneklerini sergileme ve turnuva heyecanı tatma imkanı bulacak.

Genç sporcuların, sporun bütünleştirici gücünü kavraması, takım olma ve birlikte hareket edebilme farkındalığının gelişmesi, rekabet seviyelerinin artırılması amacıyla hayata geçirilecek Spor İstanbul Yıldızlar Ligi, yarın gerçekleştirilecek. Atletizm, badminton, basketbol, buz pateni, jimnastik, futbol, okçuluk, tenis, voleybol, yüzme, tekvando ve güreş branşlarında müsabakaların oynanacağı etkinlik saat 10.00’da başlayacak.

İBB Spor İstanbul’un Sultangazi’de yer alan Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlenecek organizasyonda, İBB Spor Kulübü sporcularıyla söyleşiler, dans ve sahne gösterileri de yer alacak. Katılan sporcu ve takımlar için yapılacak ödül töreninin ardından etkinlik saat 14.00’te sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2021, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER