'İstek parça' darbı cezasız kaldı

Bursa'da bir gece kulübünde yaşanan olayda, müzisyen Özkan Süslerer'e istek parçada bulunan şahıslar, 'Biraz sonra çalacağım' cevabını alınca müzisyeni öldüresiye darbetti.

'İstek parça' darbı cezasız kaldı

Ankara'da müzisyen Onur Şener'in 'istek parça' nedeniyle öldürülmesinin ardından bir olay da Bursa'da yaşandı. 

Bir gece kulübünde sahneye çıkan müzisyen 44 yaşındaki Özkan Süslerer’i, ikinci kez ‘çiftetelli’ çalmadığı için ölesiye darbeden 9 kişi, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 21 Ekim gecesi Mudanya ilçesi Esence Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde meydana geldi. Bir grup, iddiaya göre sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer'den ikinci kez çiftetelli oynama müziği çalmasını istedi. Süslerer, bir süre sonra parçayı tekrar çalacağını söyleyince grupla müzisyen arasında tartışma çıktı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Çalışanlar ve diğer müşterilerin araya girmesiyle tartışma sonlandırılırken kalabalık grup, mola vererek sahneden inen müzisyeni, gece kulübünün arka tarafında bulunan bahçede darbetmeye başladı. Süslerer, grup tarafından dövüldü.

1 AY İŞ GÖREMEZLİK RAPORU ALDI
Olayı gören çalışanların araya girmesiyle, grubun elinden kurtarılan Özkan Süslerer, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaburgasında kırık oluşan ve omzu çıkan 3 çocuk babası 25 yıllık piyanist şantör Süslerer, 1 ay iş göremezlik raporu alırken, omzu çıktığı için de uzun süre org çalamayacak.

SERBEST KALDILAR!
Olayın ardından Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen şüphelilerin, gece kulübünün bulunduğu Esence Mahallesi'nde yaşadıkları belirlendi. Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan 9 şüpheli, jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SAVCI İTİRAZ ETTİ
9 şüphelinin çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından soruşturma savcısının mahkeme kararına itiraz edip 4 şüphelinin tutuklanmasını istediği öğrenildi. 

MÜZİSYEN ONUR ŞENER CİNAYETİ
Ankara'da bir mekanda sahneye çıkan müzisyen Onur Şener, şarkı isteği yüzünden çıkan tartışmada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personeli iş müfettişi İlker Karakaş (35), Ali Gündüz (36) ve TAİ’de elektrik mühendisi Semih Soyalp (36) tarafından cam bardakla boğazı kesilerek öldürüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER