Pazaryerlerinin üstü kapanıyor

Çankaya Belediyesi, vatandaşların yaz ve kış aylarında rahat alışveriş yapabilmeleri için pazaryerlerinin üstünü kapatma çalışmalarını sürdürüyor.

Pazaryerlerinin üstü kapanıyor

Vatandaşların rahat ve güvenli alışveriş yapmaları için pazaryerlerini yenileyen Çankaya Belediyesi, Keklikpınarı, Mürsel Uluç, Yaşamkent ve Aşıkpaşa pazaryerleri üst kapama çalışmalarına devam ediyor. 

İlçenin belirli bölgelerinde yer alan 22 pazar yerinde iyileştirme çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi vatandaşların ve pazar esnafının soğuk ve sıcak havadan etkilenmeden alışveriş yapmalarını sağlamak için pazaryerlerinin üstünü kapatıyor. Pazaryerlerinin sadece alışveriş yapılan yerler dışında da kullanılması için iyileştirme çalışmalarına ağırlık veren Çankaya Belediyesi, bu şekilde haftanın belirli günlerinde kullanılan pazaryerlerinin fonksiyonlarını artırıyor. 

“VATANDAŞLARIMIZIN RAHAT EDECEĞİ, MUTLU OLACAKLARI HİZMETLERİ YERİNE GETİRMEYE ÇABA GÖSTERİYORUZ”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacakları hizmetleri yerine getirmeye çaba gösteriyoruz. Pazaryerlerinde yaptığımız çalışmalar ile vatandaşlarımız rahat ve güven içinde alışverişlerini yapabilecekler. Pazar esnafımız da yaz kış hava koşullarının olumsuz etkilerinden korunmuş olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2022, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER