Sağlık çalışanları için pedal çevirdiler

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (SEBİDOS) üyeleri, Seydişehir Kaymakamlığı Pandemi ile Mücadele Koordinatörlüğü ve Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda sağlık çalışanlarına destek için pedal çevirdi.

Sağlık çalışanları için pedal çevirdiler

Kaymakam Aydın Erdoğan, Covid-19 salgınına dikkat çekmek amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek sağlık çalışanlarını unutmadıklarını söyledi. Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ile birlikte anlamlı bir çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Erdoğan, "Halkımızın sağlığı için fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Salgın sürecinde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımız oldu. Onlara da Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum" dedi. 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal da "Gecesini gündüzüne katarak 10 aydır pandemi ile mücadele eden sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hükümet konağı önünden başlayan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Pandemi ve Filyasyon koordinasyon Başkanı Ferhat Tükel, Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Ali Öz, dernek üyeleri ve gönüllü vatandaşların katıldığı bisiklet turu, Devlet Hastanesi’nde tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER