Serik'te meydan düzenlemesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik ilçesinde Prof. Dr. Yaşar Uçar Caddesi’nin, Atatürk Caddesi ile Sadıkoğlu Caddesi arasında kalan kısmını çift yönlü hale getiriyor. Çalışmalar kapsamında tarihi Çınaraltı Meydanı da yeniden düzenleniyor.

Serik'te meydan düzenlemesi


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, bir taraftan yeni yollar açarken, diğer taraftan şehrin önemli trafik akslarında düzenleme ve yenileme çalışması yapıyor. Bu kapsamda Serik’te kentin en eski ve en işlek caddelerinden biri olan Prof. Dr. Yaşar Uçar Caddesi UKOME kararıyla vatandaşın ihtiyacına göre yeniden düzenleniyor.

ÇİFT YÖNLÜ OLACAK

UKOME Şube Müdürlüğü’nün 01.08.2019 tarihli ve 2019/462 yazısı ile Serik ilçesi, Orta Mahalle’de bulunan Prof. Dr. Yaşar Uçar Caddesi’nin, Atatürk Caddesi ile Sadıkoğlu Caddesi arasında kalan kısmının çift yönlü trafiğe açılması talep edildi. Hazırlanan geometrik düzenleme projesinin trafik düzeni ve güvenliği açısından uygun olduğu tespit edildi. Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

ÇINARALTI MEYDANI DA DÜZENLENİYOR

Cadde esnafının ve trafikte seyir halinde olan vatandaşların mağduriyetini göz önünde bulunduran belediye ekipleri, hummalı bir çalışma yürütüyor. Çalışma kapsamında tarihi Çınaraltı Meydanı da yeniden düzenleniyor. Serik’te bir ihtiyaca daha cevap verecek düzenleme ile trafik akışı daha konforlu ve güvenli hale gelecek. Ekipler çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2021, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER