Sokak köpeği şanslı hayata tutundu

Trafik kazasında ön ayakları kırılan sokak köpeği Şanslı, Adana Büyükşehir Hayvan Bakımevi’nde hayata tutundu. Sağlığına kavuşan Şanslı, şimdi sahiplendirilmeyi bekliyor.

Sokak köpeği şanslı hayata tutundu


Adana Büyükşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezi’ne 9 Ekim 2020 günü, trafik kazası sonucu yaralanmış bir köpekle ilgili ihbar geldi. Bunun üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi’ne ait acil müdahale ekibi, ön ayaklarında açık kırık olan ve daha sonra Şanslı ismi verilen sokak köpeğini olay yerinden aldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Müdürü Veteriner Hekim Dr. Ramazan Özdemir, sonrasında yaşananları şöyle anlattı:

“Nöbetçi veteriner hekimlerimizce Acil müdahalesi yapılan Şanslı’nın çekilen röntgenleri sonucunda ön kaval kemiklerinde parçalı kırık tespit edildi. Şanslıya gerekli cerrahi müdahalede bulunularak pin takıldı. Tedavisi yapılan Şanslı, aradan geçen yaklaşık 2 buçuk aylık sürede iyileşti. Kırıkları kaynayan ve ayaklarını kullanabilir hale gelen Şanslı’nın kısırlaştırma işlemi de gerçekleştirildi. Hayata dönen Şanslı şimdi bir hayvanseverin kendisini sahiplenmesini bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER