İBB’den uyuşturucu bulunan cenaze nakil aracıyla ilgili açıklama

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Adana'da şehirlerarası cenaze nakil aracında uyuşturucu bulunduğu iddiası ile açıklama yaptı. Açıklamada, “İBB, cenazelerini memleketlerine götürmek isteyen İstanbullulara ücretsiz taşıma hizmeti sunuyor. Şehirlerarası taşıma için 2018 yılında ihale yapılmıştır. Araç, Platform Turizm Taşımacılık Şirketine aittir. Aracı kullanan B.S. ve E.E. adlı şoförler de aynı şirketin çalışanıdır. Her iki çalışan da Mart 2017’de işe girmişlerdir” denildi.

İBB; Adana-Gaziantep otoyolunda, 144 kilogram uyuşturucu bulunduğu iddia edilen cenaze aracıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Basında 'Uyuşturucu Taşıyan İBB Cenaze Aracı' iddiasıyla yer alan haberler hakkında açıklama: İBB, cenazelerini memleketlerine götürmek isteyen İstanbullulara ücretsiz taşıma hizmeti sunuyor. Şehirlerarası taşıma için 2018 yılında ihale yapılmıştır. İhaleyi Platform Turizm Taşımacılık Şirketi kazanmıştır. Basına yansıyan haberlerde belirtilen 34 DMM 776 plakalı araç, Platform Turizm Taşımacılık Şirketi'ne aittir. Aracı kullanan B.S. ve E.E. adlı şoförler de aynı şirketin çalışanıdır. Her iki çalışan da Mart 2017’de işe girmişlerdir.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.