Devlet Tiyatrolarına personel alım ilanı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nün sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Devlet Tiyatrolarına personel alım ilanı


Buna göre; Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne 2 büro personeli, 1 grafiker, 1 programcı ve 2 dramaturg alınacak. Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Konya, Sivas, Trabzon ve Van Tiyatro müdürlüklerinde ise 14 sahne amiri, 3 kondüvit, 1 suflör-suflöz, 9 sahne ışıkçısı, 8 sahne makinisti, 4 sahne mekanikçisi, 3 sahne terzisi, 2 aksesuarcı ve 2 kuru temizlemeci olmak üzere toplam 53 personel alınacak.

Başvurular, 21 Mart günü saat 23:59’a kadar elektronik ortamda https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden yapılacak.

Ankara’daki Devlet Tiyatroları Macunköy Sosyal Tesisleri’nde yapılacak giriş sınavının tarih ve saati, adayların E-Devlet'te kayıtlı olan e-posta adreslerine gönderilecek.

Sınav, dramaturg, sahne amiri, büro personeli ve suflör-suflözler için mülakat; grafiker, web tasarımcı, programcı, kondüvit, sahne ışıkçısı, sahne terzisi, sahne makinisti, aksesuarcı, sahne mekanikçisi ve kuru temizlemeci pozisyonları için ise uygulamalı ve mülakat şeklinde yapılacak.

Sınavı kazanan asil ve yedek adaylar için yerleştirme sonuçları, https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden açıklanacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2022, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER