Meteoroloji'den 69 il için sarı ve turuncu kodlu alarm

Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda 69 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji'den  69 il için sarı ve turuncu kodlu alarm

Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda 69 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulunuldu. İstanbul'da sabah saatlerinde yeniden etkili olan ve kenti beyaza örtüyle kaplayan kar yağışı öğleden itibaren etkisini kaybedecek.

Kocaeli, Sakarya, İç Anadolu’nun doğusu, Ordu, Giresun ve Tokat çevreleri, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Marmara ve Akdeniz'de kuvvetli, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun güneyinde ise fırtına bekleniyor.

stanbul'un da aralarında bulunduğu toplam 24 kentte yüz yüze eğitime kar nedeniyle ara verildi. İşte 17 Şubat çarşamba günü Meteoroloji'nin hava durumu raporu....

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege'nin kuzeyi, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri ile Bursa'nın kuzey kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Ordu, Giresun ve Tokat çevreleri, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Malatya, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Bitlis, Muş, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yoğun kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Marmara bölgesi ile ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ oluşma riski bulunmaktadır.

HANGİ İLLERDE YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERİLDİ
İstanbul'un da aralarında bulunduğu toplam 24 kentte yüz yüze eğitime kar nedeniyle ara verildi.

Yüz yüze eğitime Bartın'da 3, Samsun'da 2 gün ara verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER