Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 91’nci yılına özel online canlı konser

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 91’nci yılına özel online canlı konser düzenliyor.

Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 91’nci yılına özel online canlı konser


6 Mart 1930 tarhinde Antalya’ya gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu özel ziyareti anlamlı etkinliklerle kutlanıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 91’inci yılında da bu özel günü "Atatürk Akdeniz Kıyısında" başlığı altında online konserle kutlayacak. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti’nin anlamlı konseri 6 Mart Cumartesi günü Antalyalılarla buluşacak.  

Şef Aydemir Tuncer yönetimindeki konser,canlı yayınlanacak. Türk Sanat Müziği’nin ünlü seslerinden Bekir Ünlüataer’in de konuk sanatçı olarak katılacağı konser 6 Mart Cumartesi saat 20.00’da ABB TV-Kanal V- Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından izlenebilecek. Ayrıca 6 Mart Atatürk’ü Atatürk’ün Antalya’ya gelişini anma etkinlikleri kapsamında AKM Fuaye salonunda Atatürk Akdeniz Kıyısında başlıklı karma sergi düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER