Bir Zamanlar Çukur Ova'dan bir ayrılık daha iddiası

Heyecanla izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciler henüz Hünkar ve Yılmaz'ın ölüm şokunu atlatamamışken ortaya bomba bir iddia atıldı.

Bir Zamanlar Çukur Ova'dan bir ayrılık daha iddiası


 Bir Zamanlar Çukurova'da yeni ayrılık iddiası çok kulislerde konuşuluyor. Perşembe akşamı reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova'ya bir süre önce Vahide Perçin ve bu hafta da Uğur Güneş veda etti. Bir Zamanlar Çukurova izleyicisinin henüz Yılmaz'ın dramatik bir biçimde ölerek diziye veda etmesinin şokunu atlatamamışken bir ayrılık şoku daha yaşayabileceği izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizide Behice karakterine Esra Dermancıoğlu'nun diziye veda edeceği son günlerde konuşulan iddialar arasında yerini aldı.


BİR AYRILIK DAHA

Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz hafta çok acı bir veda yaşadı. Çukurova macerasının başından bu yana oyuncu kadrosunda olan, Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş diziye veda etti.


ÇUKUROVA MACERASI SONA MI ERİYOR?

Bir Zamanlar Çukurova'ya sonradan Behica karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun veda edeceği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. İddialara göre; intihar ederek veda edecek Esra Dermancıoğlu.


Dizide Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu 83. bölümde diziden ölerek ayrılacak.

Behice 83.Bölüm'de uçurumdan aşağıya kendini atarak intihar edecek ve böylece diziye veda edecek. Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova'da izleyicilerin kalbini kazanmıştı.(takvim)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER