Hülya Avşar yine şaşırtmadı

Hülya Avşar, kuaför içerisinde kendisi görüntüleyen kameralara dil çıkartıp, yüzünü tamamen gizledi.

Hülya Avşar yine şaşırtmadı

Tarabya’da kuaför çıkışı görüntülenen Hülya Avşar, gazetecileri görünce ilginç tavırlar sergiledi. Dil çıkartan ve montunun fermuarını tamamen çekerek yüzünü gizleyen Avşar, daha fazla dayanamadı ve yüzünü açtı. Ünlü şarkıcı, İzzet Yıldızhan'ın iddialı sahne kıyafetleri ile ilgili sözlerini ve hala devam eden simit tartışması hakkında konuştu.


Kuaförden yüzünü gizleyerek çıkan sanatçı, basın mensuplarının "Koronavirüs önlemi mi?" sorusuna, "Tabi, tabi” diyerek kahkaha attı.

58 yaşındaki güzel, yılbaşında sahne performansı hakkında, "O sahneden sonra beni böyle çektiniz. Çok güzel geçti sahne. Pandemi meselesi tabii ki bazı şeyleri daha böyle azaltacak ama ne yapalım atlatılıncaya kadar" şeklinde konuştu.

Meslektaşı İzzet Yıldızhan’ın "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklaması hatırlatılınca Avşar kızı, "Sahne şov yeri zaten, ben çok beğeniyorum. İsteyen çıkabilir. Demokrasi var” ifadelerini kullandı.

 

İddialı kostümlerinin sahne adabına aykırı olduğu iddiasına ünlü şarkıcı, "O zaman girip sosyal medyadaki sanatçılara da bakmayacaklar. Bunlar saçma sapan şeyler." 

Röportaj esnasında yanına gelen bir hayranının annesini apartman dairesinin camında olduğunu gösterip, "Tülay selamlar diye bağırır mısınız” talebini geri çevirmeyen Hülya Avşar, el sallayarak, "Tülay selamlar" diye bağırdı.

Genç hayran, annesinin sanatçıyı çok sevdiğini söyledi. Bu sırada camda olan anne ise "Hülya Avşar seni çok seviyorum” şeklinde bağırarak sesini duyurdu.

Avşar kızı, 'simit' açıklamasıyla ilgili olarak ise "Şu anda konuşacak bir konu olsa seve seve, inanın yok."


"Ben bir şey bir kere söyledim mi, söyledim. Söylediğim her şeyin de arkasındayım. Her zamanda arkasında olacağım" şeklinde konuştu.

Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan 58 yaşındaki şarkıcının neşesi bir hayli yerindeydi.
Öte yandan Hülya Avşar’ın terlikleri dikkat çekti.(posta)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER