Hülya Avşar: Youtube kanalı mı açıyor

Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Hülya Avşar, rutin sağlık kontrolünü yaptırmaya geldiğini belirtirken, Youtube'da kanal açarak yayın yapmak istediğini açıkladı.

Hülya Avşar: Youtube kanalı mı açıyor

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Hülya Avşar, kendisini görüntülü arayan kardeşi Helin Avşar'a 'hamilelik' ile ilgili bir espri yaptı. Avşar kızı yaptığı espriyle dikkat çekti.

 Avşar kızı, “Youtube’a girmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Orada yapmak istediğim çok şey var. Ne dersiniz gireyim mi?” sözleriyle, dijital yayıncılık konusunda basın mensuplarının fikirlerini aldı.

'ESKİDENDİ O'

58 yaşındaki sanatçı, "Bana çocuk oyuncağı gibi geliyor. Sohbet programı yapmak istiyorum ama ünlülerle değil. Artık hayat çok değiştiği için güzel şeyler sormak ve öğrenmek istiyorum. Kendimce konuşmalar, belki stand-up olabilir, kendi yazdıklarımdan bir şeyler olabilir. Eskidendi o insanlar kitap yazsın, herkes okusun diye beklemeler. Her şey şu an hızlı ve çabuk olduğu için bütün vermek istediğin ne varsa hayatta canlı canlı pat pat diye vereceksin. O konuda doluyum, kitap yazmanın çok uzun zaman aldığını düşündüğüm için daha yapılması gereken yollar var. Onlardan biri de bu mecra. Sonra onu isteyen kitaplaştırabilir ya da zaten onların hepsi bir belge" ifadelerini kullandı.

“Televizyon kanalları başka yerlerdeler, onlarla anlaşmam çok zor hale geldi” diyen Avşar kıcı, “Şartlarınız ağır mı geliyor?” sorusuna, “Şartlarımız uymuyor kafa olarak. Diziler çok uzun sürüyor ve benim yapmak istediğim şeylere yer yok zaten. Bakıyorsun dijitale; ha benim kendi kanalım, ha orada yapmışım. Ne fark eder? Niye başkasının kanalında olayım diye düşünüyorum” yanıtını verdi.

'REYTİNG SIKINTISI YAŞAMADIM, YAŞAMAM'

Ünlü oyuncu, "Reyting konusunda sıkıntı yaşadınız mı?” sorusuna ise “Ulusalda şimdiye kadar yaşamadım, bundan sonra da yaşamam” şeklinde iddialı bir cevap verdi.

Dijital yayıncılığa başlamak istemesinin gelir dengesi ile ilgisi olmadığını savunan Hülya Avşar, “Televizyondaki son durumu bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın gelirden çok manevi olarak yapmak istediğim şeyler var. Kimin ne yaptığına bağlı gelir meselesi. Oyunculuk başka bir şey, benim yapmak istediklerim başka şey” şeklinde konuştu.

Sanatçı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada cep telefonundan kendisini görüntülü arayan kız kardeşi Helin Avşar'a, “Helin galiba hamileymişim” diyerek espri yaptı.

Avşar, eleştiri oklarının hedefi haline gelen ‘simit’ çıkışıyla ilgili olarak, “Hiçbir zaman düşünmeden bir şeyi konuşmadım. Ya ben anlatamıyorum ya da insanlar anlayamıyor. Türkiye’de herkes herkesin söylediğini istediği gibi anlıyor. Anlayabilirler de ama ben söylediğim her şeyin arkasındayım. Bu konu da çok sıktı. Eleştiri almamam mümkün değil. Ben bir şey söyleyince beni alkışlayacaklar, ‘Hey yaşasın’ diyecekler, öyle bir şey değil. Herkes herkesi eleştiriyor çünkü öyle bir elektrik var herkeste. 'Seni seviyorum' desen küfür ediyorsun gibi geliyor insana, şu an öyle bir moddayız” yorumunda bulundu.

posta

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2022, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER