Rihanna, ünlü rapçi ile aşk mı yaşıyor?

Uzun süredir birlikte olduğu iş insanı Hassan Jameel'den ayrıldığı ileri sürülen Rihanna'nın, arkadaşı ASAP Rocky ile aş yaşadığı konuşuluyor. Rihanna, bir dergiye verdiği röportajda, "ASAP Rocky hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna, "Yakışıklı" karşılığını vermişti.

Rihanna, ünlü rapçi ile aşk mı yaşıyor?

İş insanı Hassan Jameel'den ayrıldığı ileri sürülen Rihanna'nın kalbi yeni bir aşk heyecanıyla çarpıyor. Çifte yakın kaynakların 'People' dergisine yaptığı açıklamaya göre; uzun süredir arkadaş olan Rihanna ve ASAP Rocky aşk yaşıyor.

Her ikisi de 32 yaşında olan Rihanna ile ASAP Rocky, son olarak New York'ta ünlü bir mekanda kahvaltı ederken görüldü.

Aslında Rihanna ile ASAP Rocky'nin birlikte olduğuna dair iddialar bu yılın ocak ayında ortaya atılmaya başlandı.

İddialara göre Rihanna ile Hassan Jameel, üç yıllık ilişkilerini bitirmişti. Fakat bu iddialar hakkında her iki isim de açıklama yapmadı.

Birlikte çalıştılar
Geçtiğimiz temmuz ayında Rihanna, kendi markasının kampanyasında ASAP Rocky ile birlikte çalıştı. Bu dönemde söylentiler arttı ancak yine bir açıklama gelmedi.

Rihanna, bu süreçte bir dergiye verdiği röportajda, ASAP Rocky hakkında ne düşündüğü sorulduğunda, onun "yakışıklı" olduğunu belirtmişti.

Gerçek adı Rakim Athelaston Mayer olan ASAP Rocky ile Rihanna, geçtiğimiz yılın başlarında düzenlenen bir ödül törenine birlikte katılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER