Uğur Kara yurt dışına açılıyor

Spor akademisyeni ve egzersiz uzmanı Uğur Kara aldıkları talepler doğrultusunda Almanya ve Avusturya'da şube açmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Uğur Kara yurt dışına açılıyor

"Yaptığım iş benim işim, bu iş güven esasında. İnsanlar vücutlarını bana, bize emanet ediyor.Eğer kötü olursa ismimi ortaya koyuyorum" diyen Kara, internet üzerinden ve yüz yüze görüşmelerden alınan kayıtlar doğrultusunda her sene başarı çıtasını daha da yükseğe çıkardıklarını belirtiyor. Rekorları sürekli egale ettiklerini ifade eden Kara, 4 farklı şubesinde hizmet veren ekiplerin akademisyenlerden oluşmasına özel önem verdiklerini söylüyor.

7/24 çalışan bir sosyal medya ekibine sahip olduklarını belirten Kara, "Dünyanın her yerine uzaktan eğitim ile ulaşıyoruz. Bunun yanında talep olması sebebiyle 2020 yılında Almanya ve Avusturya'da şube açmaya hazırlanıyoruz." diye konuşuyor.

Sosyal medyada yoğun ilgi gören #ugurbubuhepyapiyor etiketi ile çalışmalarının paylaşıldığına işaret eden Kara, "Özenle geliştirdiği markasını, akademisyen olmaları koşuluyla ileride çocuklarına bırakacağım" şeklinde konuşuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER