Bodrum eski Belediye Başkanı Kocadan, yoğun bakıma alındı

Eşi Hülya Şahbaz Kocadon ile birlikte koronavirüse yakalanan eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yoğun bakıma alındı.

Bodrum eski Belediye Başkanı   Kocadan, yoğun bakıma alındı

Tedbir amaçlı yoğun bakıma alındığı vurgulanan Kocadon'un, oksijen değerlerinde düşme söz konusu olduğu ve genel durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi Hülya Şahbaz Kocadon ve çocukları Zeynep ve İpek Kocadon geçen hafta Koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine evlerinde karantina altına alınmış, tedavi sürecine başlanmıştı.

28 Şubat Pazar günü kontrol amacı ile yapılan muayenede Mehmet Kocadon’un oksijen değerlerinde düşme görüldü. Bunun üzerine Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Bodrum Acıbadem Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Kocadon ailesinin sağlık duruma ilişkin son bilgileri ise ağabey Mahmut Kocadon paylaştı. Mehmet Kocadon’un durumunun iyi olduğu ifade eden Mahmut Kocadon, “Pazar sabahı kontrole gelen doktorlar yaptıkları muayenede oksijen azalması ve nefes zorluğu tespit etmişler. Bu nedenle tedavinin hastanede devam etmesinin daha doğru olacağı tavsiyesi etmişler. Bunun üzerine eşi ile birlikte Bodrum Acıbadem’e gittiler. Tedbir amaçlı yoğun bakıma alınan Mehmet Kocadon’a oksijen takviyesi yapılıyor. Biraz önce kendisiyle telefonla görüştük, durumu gayet iyi. Ancak telefonlara yanıt veremiyor. Büyük olasılıkla bu hafta sonuna kadar hastalığı atlatmış olurlar diye umuyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2021, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER