Hande Ataizi: ekranda kendimi görme fobim var

Kanal D'nin yeni dizisi 'Camdaki Kız' rol alacak olan ünlü oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Ataizi, televizyon dizilerini takip ettiğini ancak ekranda kendisini izlemeyi sevmediğini anlattı.

Hande Ataizi:  ekranda kendimi görme fobim var

Çekimlere başladıklarını, gerçek ve bizden hikayelerle seyirci karşısına çıkacaklarını anlatan Hande Ataizi "Ekip çok iyi, önceki gün ilk çekimlerim vardı. Gülseren Budaycıoğlu'nun kitabı 'Camdaki Kız' yani artık herkes biliyor, hikaye ve karakterler çok güzeldi. Bütüne bakınca her şey yerine oturmuş vaziyette. Kanal D bana uğurlu gelir, hep iyi işlerim orada olmuştur. Bu da uğurlu gelsin" diye konuştu.

'EVLİ GİBİYİZ'

Pandemi nedeniyle evliliklerini ertelemek zorunda kalan Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu, birkaç ay önce verdikleri röportajda zaten aile olduklarını söylemiş ve “Biz zaten evli gibiyiz. Dinç, oğlum ve ben, bir aile gibi olduk. Evlilik işin seremoni bölümü olacak" demişti.

EKRAN FOBİM VAR'

"Ekranda nasıl oynamıştım diye kendinizi izler misiniz?" sorusunu yanıtlayan oyuncu, "Her yeni başlayan işe bakıyorum ne yapılıyor diye. Pek kendimi izlemem ama öncesinde iyi hazırlık yaparım. Baştan beri hep öyleyim. Aman da kendimi izleyeyim ne hata yapmışım, iyi miyim diye çok fazla kurcalamam. İyi oynadığımı hissederim zaten ekranda kendimi görme fobim var" ifadelerini kullandı.(POSTA)

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2021, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER