Songül Karlı'nın eski eşine hapis istemi

Ünlü Türkücü Songül Karlı'nın kendisini dolandırdığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü ve 2 sanığın yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı.

Songül Karlı'nın eski eşine hapis istemi

 Mütalaada, Yüncü ve bir sanık hakkında 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3'er yıldan 10'ar yıla kadar hapis cezası, bir sanık hakkında ise beraat talep edildi.


DAVA AÇILMIŞTI 
Songül Karlı, beş yıl evli kaldığı ve 2017’de boşandığı Metin Yüncü tarafından yaklaşık 100 milyon TL dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi olmuş ve Yüncü’nün de aralarında bulunduğu üç kişi hakkında “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

İstanbul 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan sanıklar ve Songül Karlı katılmadı. Tarafları avukatlarının temsil ettiği duruşmada Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.

Açıklanan mütalaada sanıklar hakkında, “kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya ilişkili olduğunu söyleyerek dolandırıcılık” suçundan kamu davası açıldığını hatırlattı.
 
Sanıklar Metin Yüncü ve Sezai Temuroğlu’nun fikir ve eylem birliği içerisinde üzerlerine atılı “nitelikli dolandırıcılık” suçunu işledikleri belirtilen mütalaada, Yüncü ve Temuroğlu’nun “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 3 yıldan 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

posta

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER