Su baskını ayakkabı firmasını 100 bin lira zarara uğrattı

Manisa Ayakkabıcılar Sitesi’nde bir ayakkabı firmasının deposunu su bastı, onlarca ayakkabı zarar gördü. Yaklaşık 100 bin liralık zararın olduğu belirtildi.

Su baskını ayakkabı firmasını 100 bin lira zarara uğrattı


Manisa’da iki gündür devam eden yağışlar nedeniyle iş yerlerini ve evleri su bastı. Manisa’nın Yunusemre İlçesi’ndeki Ayakkabıcılar Sitesi’nde bulunan bir ayakkabı firmasının deposu da baskından etkilendi. Depoda bulunan yüzlerce ayakkabı zarar gördü. Meydana gelen zararın 100 bin TL olduğu ifade ediliyor. Deponun sahibi şirketin yönetim kurulu başkanı Hasan Pınar şunları söyledi:

“Başımıza iki üç seferdir bu olay geliyor. Daha önce de yaşandı biz bunu MASKİ ile çözmeye çalıştık ama bir türlü sorunu gideremedik. Bu sene yoğun yağmur yağışından dolayı yine böyle bir şey yaşadık. Şu anki zararımızı bilmiyoruz. Suları iyice çektikten sonra zararı net olarak göreceğiz. Bu zararı nasıl karşılayacağız bilmiyoruz.

Kim bu zararımızı karşılayacak onu da bilmiyoruz. MASKİ geliyor bakıyor, suyu çekiyor gidiyor. Bizlik bir şey değil diyorlar. Nasıl olacak bu iş anlamış değiliz. Sadece derilerin zararı 100 bin lirayı buluyor. Ayakkabıların sadece alt yapısı işlenmemiş. Bunlar hepsi zarar gördü. MASKİ ile site yönetim ile iletişim kurduk. İtfaiye ile iletişim kurduk. Saat 10’da itfaiye geldi. MASKİ geç geldi. Bunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum.”

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2022, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER