Anfa bitki evi Sevgililer Günü'için hazır

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altınpark ANFA Bitki Evi, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle hazırlıklarını tamamladı.

Anfa bitki evi Sevgililer Günü'için hazır


 Rengarenk güllerden, saksıda minyatür gül çeşitlerine kadar çok sayıdaki uygun fiyatlı aranjman hazırlayan ANFA Bitki Evi, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu da 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi2nin Altınpark’ta bulunan ANFA Bitki Evi, iç ve dış mekanlarda kullanılabilecek çiçek ve bitki çeşitlerini uygun fiyatlarla Başkentlilerle buluşturmaya devam ediyor.

ANFA Bitki Evi, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününe özel ve kırmızı rengin ağırlıkta olduğu çiçek ve bitki seçeneklerini Başkentlilerle buluşturuyor.

ARANJMANLARLA DOLU SEÇENEK SUNULUYOR

Özenle hazırlanan Sevgililer Günü aranjmanları arasında aşkın çiçeği gülden, zarafetin simgesi orkideye, kokusu ve güzelliği ile bilinen sümbülden, cam güzeline, flamingo çiçeğinden 11 ay çiçeğine, kuru çiçek aranjmanlarından terrariuma kadar çeşit çeşit iç ve dış mekan çiçek ve bitkileri yer alıyor.

BU HAFTA SONUNA ÖZEL ANFA BİTKİ EVİ AÇIK OLACAK

ANFA Bitki Evi, pandemi sürecinde haftanın 5 günü 08.00- 18.00 saatleri arasında hizmet verirken, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelge doğrultusunda 13-14 Şubat tarihlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2021, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER