Anadolu Lezzetleri Festivali'ne coşkulu kapanış

Anadolu Lezzetleri Festivali'ne coşkulu kapanış

Buca Belediyesi tarafından 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen Anadolu Lezzetleri Festivali, Onur Akın konseri ile görkemli bir kapanış yaptı.

Anadolu Lezzetleri Festivali, üç günde on binlerce İzmirli'nin uğrak noktası oldu. Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki geniş alanda gerçekleştirilen  festival, ünlü sanatçı Onur Akın’ın konseri ile son buldu.

400 FARKLI LEZZET

FOMGED Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi ile başlayan üçüncü gün etkinlikleri, sanatçı Yılmaz Korkmaz'ın ezgileri ile devam etti. 

400 farklı lezzetin yer aldığı Anadolu Lezzetleri Festivali'nin bir diğer konuk sanatçısı Devrim Seyrek oldu. O Ses Türkiye Yarışması ile tanınan İzmirli sanatçı, söz ve müziği kendisine ait olan parçaları seslendirerek festivale renk kattı.

ÇİĞ KÖFTE ŞOV

Son gün etkinliklerine damga vuran gösterilerden biri de çiğ köfte şov oldu. Misafirlerin merakla beklediği çiğ köfte şov, yüzlerce Bucalı'yı alana doldurdu. 'Mr. Çiğ Köfte' tarafından gerçekleştirilen şovu, Bucalılar merakla izledi.

CANER AYDOĞAN’A BÜYÜK İLGİ

Üç gün boyunca değerli şeflerin yer aldığı etkinliklerin üçüncü gününde Masterchef Caner Aydoğan atölye çalışması yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, hayranları sevdikleri şefle buluşma imkanı buldu.

ONUR AKIN'LA UNUTULMAZ BİR KONSER

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen Tatvanlılar Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisinin ardından sanatçı Onur Akın sahne aldı. Bucalılar'ın heyecanla beklediği konser, tüm gece sürdü. Onur Akın sevilen ezgilerini seslendirirken, dinleyenler konser boyunca şarkılara eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2022, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER