Aleyna Tilki: Kız isteme olayı çok saçma

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, son açıklamasıyla gündeme oturdu

Aleyna Tilki: Kız isteme olayı çok saçma


Geçtiğimiz yıllarda ‘Cevapsız Çınlama’, ‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’ ve ‘Dipsiz Kuyum’ parçalarıyla alkış alan Aleyna Tilki, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Şarkıcı, Twitter hesabından, "Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, 'Kızı oğluma verir misiniz?' falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, 'Evleneceğiz, rızanız var mı?' de, olsun bitsin" ifadelerini kullandı.

Tilki'nin gönderisi takipçilerini ikiye böldü. Sosyal medyada kimi kullanıcılar, ünlü şarkıcı ile aynı görüşte olduğunu dile getirdi. Bazı kullanıcılar da şarkıcıya tepki gösterdi.

Genç popçu, daha sonra "Zaman kavramı bile toplumları yönetmek için ortaya atılmış bir yalan. Günümüz ilişki kalıpları bile insanlığı yönetmek ve düşünce özgürlüğünden alıkoymak için yaratılmış, gerçekten gerçekleşmesi imkansız olan yalanlardır. 'Bağlar' demiyorum, 'İlişki kalıpları’ diyorum ve de bence günümüz ilişki kalıpları gerçekçi bağlar kurmamıza tamamen engel oluyor" mesajını yayınladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2022, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER