Ahmet Ünal'dan iddialı çıkış: Şişli'de İYİ'ler kazanacak

İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, medya temsilcileriyle yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Ahmet Ünal'dan iddialı çıkış: Şişli'de İYİ'ler kazanacak

İYİ Parti İstanbul teşkilatı, Şişli İlçe Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen organizasyonda Çırağan Sarayı'nda gazete ve televizyonların İstanbul temsilcileri ve yayın yönetmenleri ile bir araya geldi.

Medya temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, süpriz projelerini açıkladı.

Soru-cevap biçiminde ilerleyen toplantıya Halk Tv İstanbul Temsilcisi Tuba Emlek, Tele 1 Tv sahibi Merdan Yanardağ ve Haber Müdürü Gökhan Kazbek, Cumhuriyet Gazetesi'nden muhabir Atakan Sönmez, Yurt Gazetesi Genel Yayın Müdürü Süleyman Karan ve Haber Müdürü Sibel Köklü, Sözcü Gazetesi'nden Hande Zeyrek, Ulusal Kanal'dan Dilek Doğan, Yenibirlik Gazetesi'nden Gülay Yücel, Aydınlık gazetesinden Zeynep Gizem Çağlar, Milliyet Gazetesi'nden Çiğdem Yılmaz, Gazete Damga'dan Ufuk Çoban, Yenigün Gazetesi'nden Mustafa Erkılıç, Milli Gazete'den Furkan Erten, Milliyet Gazetesi'nden Hande Ataol ve Esra Bozok, Yenigün Gazetesi'nden Engin Çağlar, İlkay Özarslan ve Bülent Çavuş katıldılar.

İYİ Parti Şişli Başkanı Ahmet Ünal, burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

İYİ Parti iktidarında parlamenter sisteme en geç bir yıl içinde geçileceğini, özellikle eğitim ve sağlıkta eşit ve kaliteli hizmet anlayışının hayata geçirileceğini, zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu ekonomik düzenin adaletle yeniden ele alınarak refahın tabana yayılacağını ifade eden Ünal, "Kuvvetler ayrılığı parlamenter sistemin can damarıdır. Bu anlayışla yürütmenin yasama üzerindeki gölgesi ortadan kaldırılacaktır, bunun yanında derhal yaşama geçirilecek bir diğer konu da yargının bağımsız ve tarafsızlığının sağlanması olacaktır" dedi. 

İYİ Parti'nin Şişli belediye seçimlerinden galip çıkacağını belirten Ünal, "Şişli ilçe seçimlerinde yüzde 40, genel seçimlerde de yüzde 37 gibi bir onanı yakalayacağımızı tereddütsüz şekilde ifade ediyorum. Şişli'de İYİ'ler kazanacak ve vatandaşlarımızın teveccühü ile çok farklı bir dönemin kapıları açılacaktır. Trafikten kentsel dönüşüme kadar Şişli'nin bütün sorunlarını çok yönlü bir ekip çalışmasıyla ele alıyor nokta atışıyla çözümler hazırlıyoruz. Şişli'nin sorunları çözüldükçe Şişli de İstanbul da rahatlayacak" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER