Küçükçekmecede özel pati park

Küçükçekmece Belediyesi’nin, hayvan sahiplerinin evcil köpeklerini rahat bir şekilde, kimseyi rahatsız etmeden gezdirebilmeleri amacıyla açtığı köpeklere özel "Pati Park" büyük ilgi gördü.

Küçükçekmecede özel pati park

 Şehrin kalabalığı içerisinde köpeklerini gezdirecek yer bulmakta zorlanan hayvanseverler, Küçükçekmece Belediyesi’nin kurduğu "Pati Park"larda köpeklerini rahatça gezdirme fırsatı buluyor.

Bütün canlıların yaşam hakkına sahip çıkan Küçükçekmece Belediyesi’nin ilçenin 3 noktasında hayata geçirdiği Pati Parklarda, hem hayvanseverler hem minik dostları keyifli zaman geçiriyor. Küçükçekmece’de, Fevzi Çakmak Meydanı,  Atakent Mahallesi 1. Etap Mesire Alanı ve Cumhuriyet Mahallesi Soğuksu Mevkii'nde kurulan Pati Parklardan aynı anda 45 köpek faydalanabiliyor.

KÖPEKLER İÇİN 10 FARKLI AKTİVİTE MEVCUT

Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tasarlanan toplam 1983 metrekare park alanlarında, köpekler için 10 farklı aktivitenin yer aldığı köpek eğitim parkuru bulunuyor. Hayvanseverler için bank ve piknik masası olan parklarda, köpekler için ise, tahterevalli, lastik atlama, standart atlama, atlama duvarları, standart tünel, köpek yürüyüş parkuru, tırmanma, slalom set, bar slalom, denge basamağı mevcut.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2021, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER