Tuba Altıntop'un kulak zarı patladı

Temizleme çubuğunu kulağında unutan Tuğba Altıntop hastanelik oldu. 2. Sayfa'nın haberine göre; sağ kulak zarının patladığı tespit edilen Altıntop, bugün ameliyat olacak.

Tuba Altıntop'un kulak zarı patladı

 Son dönemde değişimi ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Tuğba Altıntop, temizleme çubuğunu kulağında unuttu. Altıntop'un, yarı yarıya duyma kaybı yaşadığı öğrenildi.  

Rafet El Roman'ın olaylı bir şekilde boşandığı Tuğba Altıntop'un yarı yarıya duyma kaybı yaşadığı öğrenildi. Şarkıcının meslek hayatı da tehlikeye düştü.

Tuğba Altıntop, sosyal medya paylaşımlarıyla sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Altıntop, yıllar önce geçirdiği talihsiz kaza sonrası bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Rafet El Roman'ın eski eşi ve kızları Su El Roman ve Şevval El Roman'ın annesi eski manken Tuğba Altıntop bir süredir müzikle ilgileniyor.

Uzun bir aradan sonra hayranlarının karşına çıkan Altıntop, değişimiyle de ilgi odağı oldu.

Estetiğin yanında fotoğraflarıyla oynadığını iddia eden takipçileri, Altıntop için 'photoshop'u abartmışsın' şeklinde yorumlar yaptı. 44 yaşındaki Altıntop son haliyle 23 yaşındaki kızı Su El Roman'dan bile küçük görünüyor.(posta)

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER