Şişli'de bir işyerinde bulunan 57 kedi sahiplendirilecek

İstanbul Şişli'de bir hayvan severin iş yerinde korumak amacıyla tuttuğu 57 kedi, Şişli Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi edilmelerinin ardından sahiplendirilmeye başlanacak.

Şişli'de bir işyerinde bulunan 57 kedi sahiplendirilecek


 
Kedilerin sahiplendirilmelerinin 14 Aralık Pazartesi itibariyle, sahiplendirme formu ve mikrochip kaydı ile yapılacağı ve kedileri, sahiplenmek isteyen vatandaşların ilgili birime bizzat başvuruda bulunmaları gerektiği belirtildi.

Sahiplendirelemeyen kediler, mahallelerdeki gönüllülerin besleme yaptığı yaşam alanlarına bırakılacak.

 Kedilerin deney merkezlerine verilmesi söz konusu değil   

Bazı sosyal paylaşım sitelerinde iddia edildiği şekilde kedilerin herhangi bir ticari amaçla, deney merkezleri, lokantalar ve benzeri yerlere verilmesi, üretilmesi, satılması gibi bir durum söz konusu olmadığına işaret eden Şişli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, konu hakkında şu bilgileri verdi:

"Kedileri toplayan kişi sokağındaki hayvanları düzenli olarak besleyen, hasta olanları tedavi olmaları için merkezimize getiren, tanıdığımız gönüllülerden birisidir. Şişli Belediyesi olarak can dostlarımızın her zaman yanındayız ve gönüllülerle işbirliği içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2020, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER