İGDAŞ'dan taksit imkanı devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) doğal gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, doğal gaz faturalarını kredi kartıyla 2-4 taksitle vade farksız ödeme imkânı sunuyor. 16 banka ile yapılan anlaşma çerçevesinde yürütülen kampanya 31 Mayıs’a kadar devam edecek.

İGDAŞ'dan taksit  imkanı devam ediyor

İGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre; İstanbullulara kaliteli, kesintisiz ve güvenli doğal gaz arzı sağlama hedefiyle çalışan şirket, kış aylarında artan ısınma giderleri nedeniyle zor durumda olan vatandaşlara 2021 yılının ekim ayında başlattığı kampanya ile desek veriyor. Bu çerçevede 16 banka ile anlaşma sağlayan İGDAŞ, abonelerine faturalarını kredi kartıyla 'vade farksız' taksitlendirerek ödeme imkanı sağlıyor.

Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Türkiye Finans, Vakıfbank, Alternatifbank, ICBC Bank, TEB, ING, Ziraat Bankası, Odeabank ve Yapı Kredi Bankası’na ait kredi kartı olan tüm aboneler, İGDAŞ’ın bu kampanyasına katılabiliyor. Kampanyaya katılan aboneler, işlemlerini İGDAŞ veznelerinden, www.igdas.istanbul web adresinde yer alan online işlem merkezinden ve İGDAŞ Mobil uygulamasından gerçekleştirebiliyor.

Bankaların kampanyaya katılım şartlarına, taksit sayıları ve alt-üst limitleriyle ilgili tüm detaylara İGDAŞ’ın kurumsal web sitesi www.igdas.istanbul üzerinden ulaşmak mümkün. Bu kampanyadan İGDAŞ aboneleri 31 Mayıs’a kadar yararlanabilecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2022, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER