Aileler için yepyeni bir tasarruf deneyimi

Hafta sonları çocuklarıyla vakit geçirmek ve birlikte keyifli aktiviteler yapmakisteyen aileler, Kuponsa uygulaması ile daha az harcayarak, tatil günlerini daha renkli geçirebilirler.

Aileler için yepyeni bir tasarruf deneyimi

Anlaşma yaptığı işletmeler aracılığıyla kullanıcılarına, satın aldıkları ürün veya hizmetin aynısını veya benzerini ücretsiz alma imkanı sunan Kuponsa, özellikle çocuklara ve gençlere hitap eden birçok kafe, restoran, aktivite ve eğlence mekanında kullanılabiliyor.

Kuponsa, kullanıcılarının şehrin tadını çıkarırken, aynı zamanda tasarruf etmelerini sağlayan yeni bir mobil uygulama. Otel, Restoran, Spa-Güzellik ve Aktivite-Eğlence olmak üzere 4 kategoride hizmet veriyor. Kuponsa, 1 Alana 1 Hediye veren Türkiye’deki ilk uygulama olma özelliği taşıyor.

İstanbul’un çeşitli semtlerinde, ailelerin çocuklarla ziyaret edilebilecekleri birçok Kuponsa mekanıbulunuyor. Örneğin 20.000’den fazla canlı türü ve 48 akvaryumu ile Türkiye’nin en geniş canlı çeşitliliğine sahip Su Altı Hayvanat Bahçesi olan Üsküdar’dakiEmaar Akvaryum’u ziyaret edebilir, çocuk ve eğitim kitaplarına ağırlık veren kitap evinin kafesi Tırtıl Kids - Cafe T’de keyifli bir yemek yiyebilirlerKanyon alışveriş merkezinde, hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik oyun alanları bulunan oyun merkezi Playzone’da çocuklarıyla eğlenebilirler. İstanbul’un en geniş alana sahip buz pisti Icetanbul’da puz pateni yapabilir ya da yetişkinlere ve çocuklara dublaj ve ses eğitimi veren Kadıköy’deki Sestanbul’da birlikte eğitim alabilirlerYine Kadıköy’de bulunanBoulder İstanbul Climbing’de, çocuklar ile birlikte dağ simülasyonu yaratılarak verilen tırmanış derslerine katılabilir, Acıbadem’deki Elemental Wellness For Kids’i deneyebilirler. Yeni nesil eğlence deneyimi olan Sanal Gerçeklik için Kadıköy’dePortal VR Studio ve VR Cafe, Şişli’de Şehr-i Bahçem VR World seçeneklerini uygulamada bulabilirler. Bunlarda ve daha yüzlerce işletmede bir hizmet aldıklarında ikincisini ücretsiz alabilirler.

Kuponsa’da kullanıcılara iki ayrı üyelik paketi sunuluyor. 12 ay geçerli olan bu paketlerden Gold paket, tüm kategorileri kapsıyor. Silver pakette ise Otel kategorisi dışında diğer tüm kategoriler yer alıyor. Kullanıcılar, yıl boyunca istedikleri işletmede, istedikleri zamankuponlarını kullanabiliyor. "1 Alana 1 Hediye" modeliyle çalışan Kuponsa, App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilip, deneme süresi hemen başlatılabiliyor. Kullanıcılar, 14 günlük ücretsiz deneme süresinde, Restoran ve Kafe kategorisinde geçerli 2 kupon kullanma hakkına sahip oluyor. Deneme süresinin bitiminde ise Gold veya Silver paketlerden birini satın alarak üyeliklerini devam ettirebiliyorlar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER