Selin Ciğerci'ye tazminat ödeyecekler

Selin Ciğerci, ‘bir magazin programında kendisini ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan yayınlar yaptıkları iddiasıyla program sunucuları Seren Serengil ve Deniz Akkaya’ya dava açmıştı. Selin Ciğerci’nin açtığı davada karar belli oldu.

Selin Ciğerci'ye tazminat ödeyecekler

 Selin Ciğerci, ‘Söylemezsem Olmaz’da kendisini ve eşini hedef aldıkları iddiasıyla Seren Serengil ve Deniz Akkaya’ya dava açmıştı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına, Ciğerci’nin avukatı ile davalıların avukatları katıldı.

Duruşmada söz alan Selin Ciğerci’nin avukatı, “Müvekkilim ağır hakaretlere ve iftiralara uğramıştır. Davamızın kabulüne karar verilsin” dedi.

Davalıların avukatları da davanın reddini istedi. Kararını açıklayan mahkeme Selin Ciğerci’yi haklı buldu. Mahkeme, Seren Serengil’in 12 bin lira, Deniz Akkaya’nın ise 40 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Bir programda yorumculuk yapan Deniz Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci'ye 'Senin çocuğun olmaz.' deyince, ikili arasında sert bir tartışma yaşanmıştı. Sosyal medyaya da konu olan kavgayla ilgili ünlü isimler de paylaşımda bulunmuştu.

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci’nin bu açıklamasını yorumculuk yaptığı programa taşımıştı. Konu hakkındaki düşüncelerini dile getiren Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci'nin eltisi olarak tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia etmişti.

“Selin Ciğerci taşıyıcı anneyi evinde tutuyor” iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci, ateş püskürmüştü. Akkaya’nın iddialarını yalanlayan Ciğerci, söz konusu kişinin taşıyıcı anne olmadığını, eltisi olduğunu, gerekli fotoğrafları göndereceğini söylemişti.

posta

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2022, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER